boligmappa.no - boligens servichefte

 

Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett. Tjenesten er helt kostnadsfri og fri for reklame. Eier du et hus, leilighet eller hytte er denne allerede registrert!

 

Norske boligeiere bruker mye tid og penger på oppussing og vedlikehold av boligen. Likevel er det lite fokus på å ta vare på viktig og verdiøkende dokumentasjon om boligen, for eksempel ved oppussing eller restaurering av bad. Viktige papirer havner i skuffer og skap og har en tendens til å bli borte.

Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett, og samler alt på ett sikkert sted. Gratis for alle norske boligeiere.

Vi har knyttet oss til boligmappa.no og sender all dokumentasjon på utført arbeid direkte til din boligmappe.

 

Boligmappa.no er Norges største nettsted for verdiøkende boligdokumentasjon og er et resultat av et felles bransjeløft for å sikre boligeier tilgang til viktig boligdokumentasjon. Når du velger en bedrift som kan levere dokumentasjon til Boligmappa, kan du være trygg på at bedriften har sine kvalifikasjoner i orden. Kun kvalifiserte håndverkerbedrifter er med i Boligmappa.

Bak boligmappa står blant annet Nelfo, Rørentreprenørene Norge, Elektroforeningen og Ambita AS. Ambita AS er for øvrig heleid av Nærings – og fiskeridepartementet.